Contacteer ons

For Password and Username Access Problems and Questions, please use the FAQ link below.
Please only use this contact form of you have read through the FAQ and it did not help you solve your problem

the Frequently Asked Questions Section answers 95% of the most common questions about BBR
if you are reporting a problem or have a question, please take a look at the FAQ first before contacting us, many thanks.

Here is a link directly to the FAQ

We horen graag wat je van deze website vindt Je kunt hiervoor het formulier gebruiken

Als je een probleem wilt melden dat te maken heeft met het uitzicht van de site, is het handig dat je vermeldt welk besturingssysteem je gebruikt (Windowsversie, Apple OS, …) en welke internetbrowser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, …).

Als je ingelogd bent, ontvang je een e-mail ter bevestiging

We Really Need Your Support and Help

bestbikingroads.be BestBikingRoads is het resultaat van vele, vele uren van werk door een enthousiaste motorrijder die net zo graag met de motor rijdt als jij. In feite doet ook hij dat liever dan aan een computer zitten en deze site bouwen, maar als jij dit leest, ben je vast wel blij dat hij al dit werk heeft gedaan! bestbikingroads.be BestBikingRoads is er trots op deze site helemaal gratis te kunnen aanbieden aan gelijkgezinden en het is ook de bedoeling om dat zo te houden. Als jij met plezier gebruikt maakt van de site, zou een vrijwillige gift heel welkom zijn.

Als je bijvoorbeeld £10 / €15 schenkt, komt dat goed van pas om de kosten te helpen dekken

In ruil daarvoor wordt je opgenomen in de BestBikingRoads 'good books', je krijgt enkele BestBikingRoads stickers in je brievenbus en misschien zelfs een Kerstkaartje :-) Maar wat belangrijker is, je levert zo een bijdrage tot zowel het harde werk om deze site te compileren als de kosten die verbonden zijn aan het gebruik van externe bronnen van technologie. Je kunt BestBikingRoads ook steunen door te klikken op de GoogleAds op de site door aankopen te doen bij de adverteerders.

Klik op het Visa / PayPal logo hieronder om een schenking te doen. Dat kan door middel van een kredietkaart of PayPal. Als je geen PayPal account hebt, maar je wilt met een kredietkaart betalen, klik dan op link 'No PayPal account? Pay using your credit or debit card'.

Dankjewel en wij hopen dat je nog veel plezier gaat beleven aan deze website. Hij is met passie gebouwd door motorrijders en jouw bijdrage helpt om de site te kunnen blijven onderhouden.

Enjoy the good times with us......